Lauritz Lodge er et unikt overnattingssted, der historie og kultur, tradisjon og kunst møter utsøkt norsk design og komfort.

Lauritz Lodge
Lauritz Lodge er nylig åpnet og er bygget på historisk grunn i Ydstebøhavn. Lodgen består av 2 soverom med 5 sengeplasser, stue og kjøkken, bad og uteplasser.

I 1889 bygget den anerkjente marinemaleren Lauritz Haaland den ærverdige sveitser-villaen

med atelier som fremdeles er bevart. Sommeren 2021 åpnet vi Galleri Stakitt. Galleriet er et utendørs kunstgalleri der Lauritz Haaland og de andre marinemalerne som har virket på Kvitsøy er representert.
Det er i bakgården til denne historiske eiendommen, like under Kvitsøy fyr, Lauritz Lodge er etablert.

Kombinasjonen av historien, kunsten, nærheten til Kvitsøy fyr, norsk interiør, design ikon og komfort, tror vi vil plassere lodgen blant de unike overnattingstedene i Norge.

KVITSØY SJØMOTTAK

Vi på Karmsund Maritime Kvitsøy AS eier Ydstebø Hummerpark.

I hummerparken har vi levende europeisk hummer gående. I gamle dager huset det opp imot 30 tusen stykk på det meste.

Parken er godt belyst så gjester kan gå ut på flåten å se hummeren i aktivitet. Det er også en pram hvis man har lyst å gå lengre ut i parken.

Vi har hummer i flytende kister som kan håves opp fra for en nærmere titt. Om det ønskes kan en også få kjøpt hummer (vi tar vipps).

VI TILBYR

HEADER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Kontakt oss

Adresse

Vollsøytoppen 4
N-4180 Kvitsøy